Wie ben ik?

Mijn naam is Elif Kara. Een van mijn dromen is om mijn passie voor het lopen over te brengen aan andere mensen. De reden dat ik dit graag wil doen is omdat het lopen mij zoveel heeft gebracht. Lopen geeft mij energie. Inspanning geeft mij ontspanning. Of ik nu hardloop of wandel. Door regelmatig bewust buiten te bewegen geeft mij zoveel positieve energie en kracht dat ik me mentaal en fysiek steeds sterker en fitter voel. Lopen zet mij letterlijk en figuurlijk in beweging. Met Elifslife wil ik je graag helpen door jou te coachen en te motiveren. Ik wil je graag helpen om de kracht in jezelf te vinden. Ik wil je graag helpen om bewuster te gaan leven. Ik wil je graag helpen om de juiste balans te vinden. Ik wil je graag helpen om mentaal sterker te worden. Ik wil je graag helpen om fysiek fitter te worden.

Dit gaan we samen doen door het lopen te combineren met mindfulness oefeningen, ademhalingstechnieken en yoga oefeningen.

Het doel is meer energie en minder stress.

De kracht zit in jezelf!