Wandelcoaching

De natuur is mijn kantoor.

Iedereen ervaart wel eens het gevoel van spanningen en stress. Onrust in je lijf. Dingen gaan niet zoals je dat graag wilt. Te druk zijn met te veel dingen tegelijk. Slecht slapen. Vermoeid zijn. Weinig eetlust of juist te veel. Vage lichamelijke klachten. Geen tijd voor jezelf. En voordat je het beseft zit je in een vicieuze cirkel en kom je er niet meer uit. Je bent uit balans.

Iedereen verdient af en toe een coach in zijn of haar leven.

Wandelcoaching is coaching gebaseerd op de Mindful Run methode. Bewegen in de buitenlucht in combinatie met ademhalingstechnieken, mindfulness, yoga en NLP. Het doel is om meer bewust te worden van wat je doet. Bewustwording zorgt voor meer inzicht. Bewustwording is leven met meer aandacht. Tijdens de sessies leer je handige en praktische oefeningen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Hierdoor ervaar je meer energie en minder stress.

Een individuele wandelcoaching bestaat uit 6 sessies van 2 uur per week. In een vrijblijvende intake bespreken we jouw hulpvraag waarna een traject op maat volgt. 

Tarief 
Particulieren € 900 (incl. btw) Bedrijven € 900 (excl. Btw)

Vergoeding door de zorgverzekeraar Persoonlijke (individuele) coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar mijn advies is toch om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness cursussen. Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de 5-weekse cursus Mindful Run.

Vergoeding door jouw werkgever Persoonlijke (individuele) coaching wordt vaak wel vergoed door je werkgever. Ga hierover met je werkgever in gesprek. De werkgever kan ook altijd contact met mij opnemen.